Esküvői fotózás, jegyesfotózás

Kreatív esküvői fotózás belföldön és külföldön, ahol nincs lehetetlen, csak a fantáziád szab határt! Az esküvőd egy életre szóló szövetség kezdete, ezért előre köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal, hogy életed legfontosabb, legmeghatóbb pillanatában az esküvői fotósod lehetek, és elmesélhetem képekben a történeted!

Galériák

Kreatív páros esküvői fotók

A Nagy Nap pillanatai

Lagzi/esküvői buli fotók

Jegyesfotózások

Amiért magunk ajánljuk

 1. Az általam készített esküvői fotókon minden nő a lehető leggyönyörűbb, hiszen érzékeny, női szemmel a legnagyobb hangsúlyt kap az, hogy a  legelőnyösebb tulajdonságokat láttassam.
 2. Bármilyen stílus választható: mattabb, álomszerűbb, natúrabb,  vintage stb., – a megrendelő kérésére finomhangolva. Ugyanakkor az alap stílusunk a világos, színekkel teli, tiszta, magazin minőségű képi világ (‘bright and airy’), így ha instagram filterrel barnás színekkel nyakon öntött,  sötét, árnyékos hangulatú képeket keresel, akkor feltehetően nm találunk egymásra, mert szerintünk az utóbbi olyan divathóbort, ami le fog csengeni, míg a klasszikus stílus mindig elegáns és időtálló marad.
 3. Az árképzésben rugalmasság, egyedi igényekhez igazítás.
 4. Az esküvői fotózás a párokat segítve, de semmit sem erőltetve, könnyedén, rugalmasan zajlik. Az esküvői fotózás így kellemes emlék, jó móka, azok számára is, akik addig nem szerettek kamera előtt állni.
 5. Szenvedélyből fotózom.  Számomra te nem ügyfél vagy, hanem az EMBER, akinek az egyéniségét, érzéseit mutatja meg a kamerám. Javaslom, igyunk meg egy üdítőt és beszélgessünk. Ha szimpatikusak vagyunk, akkor gondolkozzunk a szerződésen. Nem akarok minden fotózást elvállalni bármi áron, és te se akarj esküvői fotóst keresni úgy, ha nem érzed azt, hogy “igen”, “ő” legyen az.
 6. Laza, bevállalós, de nyugodt, mosolygós típus vagyok. Az, aki segít feltűzni a kibomlott hajad, vagy megvarrni egy kis felfeslést akár a nagy napon, aki rád mosolyog miközben az oltárnál ülsz mindenkinek háttal; aki előtt nyugodtan felveheted a harisnyád; aki szól, ha picit húzd ki magad; aki segít, hogy tényleg csodás legyél a képeiteken; aki vidám és humoros, így még a feszengőbb vőlegények is könnyen feloldódnak fotózás közben; aki már annyi esküvőt látott, hogy szívesen segít bármilyen ötletre/tanácsra van szükséged, vagy elakadsz bármiben, de akár a csilláron is lóg, vagy a földön hasal, ha onnan jobb lesz a kép.

Az esküvői fotózásokról

 • A jegyesfotózás egyrészt remek emlék rólatok, másrészt segít kissé feloldódni, megismerni a fotóssal egymást még az esküvő előtt, hogy az esküvői fotó a legtökéletesebb lehessen. Azon párok, akik voltak jegyesfotózáson, azok nem izgulnak a fotózástól többé, sőt, sörömmel várják az esküvő napján a fotózást, mint egy olyan eseményt, amely egy csak róluk szóló meghitt 1-2 óra, a nyüzsgés közepette.
 • Az esküvői fotózás során meghitt a menyasszony, illetve vőlegény készülődését fotózni. A készülődés szimbolikus jelentőségű,  erős és érzelmes képek születnek eközben, hiszen ez a pillanat egy finom  átmenet a korábbi életünkből a férj/feleség létbe, a szertartások és bulik  képeivel ellentétben, itt bensőséges, apró pillanatokban sűrűsödik minden izgalom, érzelem.
 • Az esküvői szertartások során megörökítjük az összes szép és fontos pillanatot, templomi esküvő esetén szükség szerint előzetesen egyeztetve a pappal/tiszteletessel. Szinte láthatatlan, illő, a szertartás menetét nem zavaró módon vagyok/vagyunk jelen.
 • A kreatív páros esküvői fotózás helyszínei az ifjú pár igényei szerint válaszhatóak. Az esküvői fotó helyszíne lehet romantikus rózsalugas, vagy dekandens kastély, kontrasztos gyárudvar, csak az ízlésed, a hagyományos vagy a modern iránti szereteted és fantáziád szabhat határt. Mindenképp megbeszéljük előtte az elképzeléseket, és a fotózás során is segítünk ötletekkel, elképzelésekkel. 
 • Az esküvői csomagokon kívül is, illetve kisebb csomag mellé is rendelhető jegyesfotózás, és külön napi kreatív páros fotózást is lehet külön kérni.

Hagyj időt az esküvői fotózásra!  Tudom, sok mindenre ügyelni kell, sok mindenért izgulsz, az idő pedig kevés. De ez a ti napotok, és a fotó örök emlék marad. Az esküvő előtti időszakban folyamatosan megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, előzetesen kimegyünk, megnézem akár a helyszínt, egyeztetjük a részleteket,  hogy pl. az elrendezés a fotózás szempontjából is ideális legyen. (Pl. ne rakjanak egy csúnya nagy hangfalat a háttérbe oda, ahol pl. a tortavágás lesz, stb.).

Esküvői fotózás csomagok

Az esküvői fotózási csomagok tájékoztató jellegűek, lehet akár két csomag közötti tartalmú fotózást is kérni. Egy nagyobb csomag nem csak az óraszámban és a kép számban jelent többet, hanem több ajándékot és extrát is tartalmaz, így ár-érték arányban kedvezőbb. Írj bátran, kérj árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt. Ne haragudj, hogy nem írok ki feltűnően árakat, nem titkos, csak nem szeretnék egy összehasonlító táblázatba kerülni, amit esetleg a kiszemelt fotósokról vezetsz, kép szám, ár, stb., mintha cementet vennénk, egy zsákkal.. Én rátok fogok hangolódni a nagy napotokon, nagyon figyelni minden rezdülésetekre, a pillanat tört részére, egy mosolyra, egy mozdulatra… ezért  kérlek, te is hangolódj picikét rá a képekre, és ha igazán tetszik, írj pár sort, ebből látom, hogy tényleg tetszik, érdeklődsz, és nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre, és főképp, tudunk egyeztetni, ha a csomagokon kívüli igényed van <3

 

“A Nagy napunk” csomag

 • 8 óra rendelkezésre állás
 • Szertartás(ok)
 • Kreatív páros esküvői fotózás (a szertartás napján, elérhető távolságban)
 • Vendégek érkezése a szertartásra, csoportképek, gratulációk, Portrék, pillanatképek
 • Készülődést fotózást tartalmazhat
 • Tárgyfotók, hangulatfotók, részletek (gyűrűk, csokor, dekor, stb.)
 • Vacsora/ lagzi fotózása a rendelkezésre állás megbeszélt idejéig

Kb. 400 db, mind egyedileg utómunkázott, igényes kép, ezen belül 20 beauty retussal. Az átadás díszdobozos, egyedi borítójú dvd-n.

“Örök emlék” csomag

 • 12.5 óra rendelkezésre állás
 • Esküvői szertartás(ok)
 • Kreatív páros fotózás (aznapi. a külön napi kreatív fotózás külön kérhető)
 • Kreatív csoportképek,  portrék/pillanatképek a vendégekről, gratulációk
 • Menyasszony és vőlegény készülődése,  kikérő fotózása
 • Enteriőr és tárgyfotó, hangulatok, részletek (gyűrű, csokor, dekor, stb.)
 • Vacsora/lagzi fotózása
 • kérhető “extrák”:  Másodfotós, Drónfelvételek, Fine Art album kérhető

Kb. 600 db, mind egyedileg utómunkázott kép, ezen belül 25 beauty retusálással. Az átadás elegáns, díszdobozos pendrive-on, illetve kérés esetén fine art albumban.

“Exkluzív, egyedi”

 • 16+ óra rendelkezésre állás. Tartalmazza MINDAZT, amit az “Örök emlék”,  PLUSZ akár elemenként választható módon:
 • több helyszínes külön napi kreatív fotózás; melynek keretében trash the dress, nászéjszaka/boudoire fotózás is kérhető,
 • a jegyesfotózás  dupla időtartamú,
 • több retusált kép (akár egyedi megbeszélés szerint is) (magazin minőségű high end retus)
 • 5 perces zenés slideshow, választott 2 féle zenére
 • 1 db 30×30 cm exkluzív, min. 30 oldalas fine art album + 2 db min  20×20 cm  szülői album
 • Két fotós megy az esküvőre
 • Helyszínfelmérés, dekorossal/szervezővel egyeztetés,
 • Fotómontázsok, faliképek, nyomatok
 • Drónfelvételek

Kb.  min 850 db kép,  40 beauty retusált. A képek átadása akár 3 db díszdobozos elegáns pendrive-on + exkluzív designer fine art albumokban (szülői ajándék is benne foglaltatik).

Minden elképzelést megvalósítunk. Esküvői fotózás földön, vízen, víz alatt, levegőben: nincs lehetetlen, csak a fantáziád szab határt!

Képek átadása

Az esküvői fotóid méltó helye a Fine Art Album. A csodás látvány érdekében kb 26-30 oldalas, 25×25 cm-es vagy 20×30 cm-es-es vagy nagyobb méretű exkluzív, kivételesen igényes és elegáns grafikai elemekkel övezett, kreatív és stílusos albumot ajánlunk. Azon párok részére, akit én fotóztam, ingyenesek az albumzerkesztési munkáltok az esküvőtől számított 3 hónapon belül. Részletesen itt láthatod: Fotóköny, Fine-Art album készítés>>

Fine-Art album

Pendrive

Vászonképek

Kedvezmények

“Early bird” kedvezmény

Ha az esküvő előtt legalább 6 hónappal szerződünk, 5% kedvezményt kaptok.

Előző évi “early bird” szerződés (október 31-ig) esetén 15% kedvezmény jár, az Örök Emlék csomaghoz 1 órás jegyes fotózást kaptok ajándékba és ajándék az útiköltség országon belül.

“Tematikus esküvő” kedvezmény

Vintage, pin up, rockabilly, steampunk, viktoriánus, filmrajongó, lovas, motoros, stb., egyéb kreatív koncepciók köré épülő esküvőkre 12-15% kedvezményt kaptok (egyedi megbeszélés szerint).

“Jó hírnév” és “Ajándékutalvány” kedvezmény

Korábbi megrendelőink ajánlására érező ügyfelek részére, valamint azoknak, akik ajándékba kapják a fotózást, 5% kedvezményt adunk, az ajánló(ajándékozó) pedig egy 5%-os kedvezménykupont kap, mely bármely fotózásra felhasználható. MERT ADNI JÓ!

“CEWES Esküvő kiállítás (Happy Bridal Days), Sweet Wedding kiállítás és Börze” kedvezmény

A személyes találkozás és benyomás mindig fontos! A megjelenteket mindenképp honoráljuk, a kiállításon részt vevő szórólap birtokosok részére egyedi különleges kedvezmények! Érdeklődj személyesen, csapj le a kupont tartalmazó szórólapra!