Esküvői fotó, jegyesfotózás

Az esküvőd egy életre szóló szövetség kezdete – ez lehet, hogy közhelyesen hangzik, de ha esküvőre készülsz, akkor nálad jobban senki sem érzi ennek a valódi igazságát. Ezért előre köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal, hogy életed legfontosabb, legmeghatóbb pillanatában mi meséljük el képekben a történeted!

Galériák

Kreatív páros fotók

A Nagy Nap pillanatai

Lagzi/buli fotók

Jegyesfotózások

Amiért magunk ajánljuk

 1. Az általam készített esküvői fotókon minden nő a lehető leggyönyörűbb, érzékeny, női szemmel nagy hangsúlyt kap az, hogy a  legelőnyösebb tulajdonságokat láttassam.
 2. Bármilyen stílus választható: mattabb, álomszerűbb, tisztább/natúrabb,  vintage stb., – a megrendelő kérésére finomhangolva. Ugyanakkor az alap stílusom a világos, színekkel teli, tiszta, szép, high end magazin minőségű képi világ, így ha instagram filterrel barnás színekkel nyakon öntött, tónusaiból kifordított,  életlen, sötét, árnyékos, a zöld színtől, az ég kékjétől megfosztott, ‘hangulatosan nem szép’ képeket keresel, az valószínűleg nem én leszek, mert utóbbit ál-művészkedő divat hóbortnak tekintem, amivel a tehetségtelenebb fotósok leplezni tudják a kép hibáit, és ami le fog csengeni, és jó pár év múlva már ciki lesz talán ilyen képekkel előállni. Az én képeim időtállóak, és egyszerűen, nőiesen szépek.
 3. Az árképzésbeni rugalmasság, egyedi igényekhez igazítás.
 4. Mindenben segítem a párokat, de semmit sem erőltetünk, minden könnyedén, rugalmasan zajlik. Az esküvői fotózás így kellemes emlék, jó móka, azok számára is, akik alapvetően addig nem szerettek kamera előtt állni.
 5. Szenvedélyből fotózom.  Számomra te nem ügyfél vagy, hanem az EMBER, akinek az egyéniségét, érzéseit mutatja meg a kamerám. Javaslom, igyunk meg egy üdítőt/ kávét/teát és beszélgessünk. Ha szimpatikusak vagyunk, akkor gondolkozzunk a szerződésen. Nem akarok minden fotózást elvállalni bármi áron, és te se akarj fotóst keresni úgy, ha nem érzed azt, hogy “igen”, “ő” legyen az.
 6. Laza, bevállalós, de nyugodt, mosolygós típus vagyok. Az, aki segít feltűzni a kibomlott hajad, vagy megvarrni egy kis felfeslést akár a nagy napon, aki rád mosolyog miközben az oltárnál ülsz mindenkinek háttal; aki előtt nyugodtan felveheted a harisnyád; aki szól, ha picit húzd ki magad; aki segít, hogy tényleg csodás legyél a képeiteken; aki vidám és humoros, így még a feszengőbb vőlegények is könnyen feloldódnak fotózás közben; aki már annyi esküvőt látott, hogy szívesen segít bármilyen ötletre/tanácsra van szükséged, vagy elakadsz bármiben.

A fotózásokról

 • Az e-session fotózás, azaz jegyesfotózás egyrészt remek emlék rólatok, másrészt segít kissé feloldódni, megismerni a fotóssal egymást még az esküvő előtt, hogy az esküvői fotó a legtökéletesebb lehessen. Tapasztalataim szerint azon párok, akik voltak jegyesfotózáson, azok nem izgulnak a fotózástól többé, sőt, szinte megkönnyebbülve és örömmel várják az esküvő napján a fotózást, mint egy olyan eseményt, amely egy csak róluk szóló meghitt 1-2 óra, a nagy nyüzsgés közepette.
 • Az esküvői fotózás során divatos, és meghitt a menyasszony, illetve vőlegény készülődését fotózni. A készülődés szimbolikus jelentőségű,  erős és érzelmes képek születnek eközben, hiszen ez a pillanat egy finom  átmenet a korábbi életünkből a férj/feleség létbe, a szertartások és bulik helyszínével (és képeivel) ellentétben, itt bensőséges, apró, csendes pillanatokban sűrűsödik minden izgalom, érzelem.
 • Az esküvői szertartások során megörökítjük az összes szép és fontos pillanatot, templomi esküvő esetén szükség szerint előzetesen egyeztetve a pappal/tiszteletessel (kéréseit illő módon tiszteletben tartjuk). Szinte láthatatlan, illő, a szertartás menetét nem zavaró módon vagyok/vagyunk jelen.
 • A kreatív páros esküvői fotózás helyszínei az ifjú pár igényei szerint válaszhatóak. Az esküvői fotó helyszíne lehet romantikus rózsalugas, vagy dekandens kastély, kontrasztos gyárudvar, csak az ízlésed, a hagyományos vagy a modern iránti szereteted és fantáziád szabhat határt. Mindenképp megbeszéljük előtte az elképzeléseket, és a fotózás során is segítünk ötletekkel, elképzelésekkel. 
 • Az esküvői csomagokon kívül, illetve kisebb csomag mellé is rendelhető jegyesfotózás, és külön napi kreatív páros fotózást is lehet külön kérni.

Hagyj időt a fotózásra!  Tudom, sok mindenre ügyelni kell, sok mindenért izgulsz, az idő pedig kevés. De ez a ti napotok, és a fotó örök emlék marad. Az esküvő előtti időszakban folyamatosan megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, előzetesen kimegyünk megnézem a helyszínt, egyeztetjük a fotózásokhoz a részleteket,  hogy pl. az elrendezés a fotózás szempontjából is ideális legyen. (Pl. ne rakjanak egy csúnya nagy hangfalat a háttérbe oda, ahol pl. a tortavágás lesz, stb.).

Fine Art Album készítése (exkluzív minőségben)

Fine Art Album készítésre  lehetőség van. A minőség érdekében kb 26-30 oldalas, 25×25 cm-es vgy 20×30 cm-es-es vagy nagyobb méretű exkluzív, kivételesen igényes és elegáns grafikai elemekkel övezett, kreatív és stílusos albumot ajánlunk. Azon párok részére,akit én fotóztam, ingyenesek az album szerkesztési munkáltok az esküvőtől számított 3 hónapon belül. Részletesen itt láthatod: Fotóköny, Fine-Art album készítés>>

Csomagok

A csomagok tájékoztató jellegűek, lehet akár két csomag közötti tartalmú fotózást is kérni. Egy nagyobb csomag nem csak az óraszámban és a kép számban jelent többet, hanem több ajándékot és extrát is tartalmaz, így ár-érték arányban kedvezőbb. Írj bátran, kérj árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt. Ne haragudj, hogy nem írok ki feltűnően árakat (egyébként, aki szemfüles, az talál olyat is..)..nem titkos, csak véletlenül sem szeretnék egy összehasonlító táblázatba kerülni, amit esetleg a kiszemelt fotósokról vezetsz, kép szám, ár, stb., mintha cementet vennénk, egy zsákkal.. Én rátok fogok hangolódni a nagy napotokon, nagyon figyelni minden rezdülésetekre, a pillanat tört részére, egy mosolyra, egy mozdulatra… kérlek, te is hangolódj piciként a képekre, és ha igazán tetszik, írj pár sort, ebből látom, hogy tényleg tetszik, érdeklődsz, és nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre, személyesen <3

 

“A Nagy napunk” csomag

 • 8 óra rendelkezésre állás
 • Szertartás(ok)
 • Kreatív páros képek (a szertartás napján, elérhető távolságban)
 • Vendégek érkezése a szertartásra, csoportképek, gratulációk
 • Vacsora/ lagzi fotózása a rendelkezésre állás megbeszélt idejéig
 • Készülődést fotózást tartalmazhat
 • Tárgyfotók, hangulatfotók, részletek (gyűrűk, csokor, dekor, stb.)
 • Portrék, pillanatképek a vendégekről
 • 2-3 perces zenés slide show-t tartalmaz

Kb. 450 db, mind utómunkázott, igényes kép, ezen belül 25 retusált. Az átadás díszdobozos, egyedi borítójú dvd-n.

“Örök emlék” csomag

 • 12.5 óra rendelkezésre állás
 • Szertartás(ok)
 • Kreatív páros fotózás (külön napi kreatív fotózás külön kérhető)
 • Több kreatív csoportkép (szülők, rokonok, barátok, koszorúslányok), gratulációk,
 • Vacsora/lagzi
 • Több enteriőr és tárgyfotó, hangulatok, részletek
 • Több portré – vendégek, érkezés, egyéb pillanatképek
 • Menyasszony és vőlegény készülődése
 • Kikérő fotózása
 • 3-4 perces Zenés slideshow-t tartalmaz
 • kérhető “extrák”:  Fotósarok kialakítása a buliban, Másodfotós, Drónfelvételek, Előzetes helyszínfelmérés, Fine Art album kérhető

Kb. 650 db, mind utómunkázott kép, ezen belül 30 retusált. Az átadás elegáns, díszdobozos pendrive-on, illetve kérés esetén fine art albumban.

“Exkluzív, egyedi”

 • 16+ óra rendelkezésre állás. Tartalmazza MINDAZT, amit az “Örök emlék”,  PLUSZ
 • több helyszínes külön napi kreatív fotózás; akár trash the dress, nászéjszaka/boudoire fotózás is kérhető,
 • a jegyesfotózás  is közel egész napos, több helyszín
 • több retusált kép (egyedi megbeszélés) (magazin minőségű high end retussal)
 • 5 perces zenés slideshow a pár által választott 2 féle zenére
 • 1 db 30×30 cm exkluzív, min. 30 oldalas fine art album + 2 db min  20×20 cm  ( vagy nagyobb) szülői album (gravírozás, díszdobozban)
 • Két fotós megy az esküvőre
 • Fotósarok profi stúdiótechnikával
 • Helyszínfelmérés, dekorossal/szervezővel egyeztetés, a fotós 1 smink/hajpróbára elkísér
 • Fotómontázsok, faliképek, nyomatok
 • Drónfelvételek kérhetőek

Kb.  min 850 db kép,  50 retusált. A képek átadása akár 3 db díszdobozos elegáns pendrive-on + exkluzív designer fine art albumokban (szülői ajándék is benne foglaltatik). Mivel az “exkluzív” megrendelések esetén minden tökéletesen egyénre szabott, így nem csomag-ajánlattal, hanem egyedi árajánlattal állunk rendelkezésedre, pontos igényeid szerint.

Mindent egyénre szabunk, minden elképzelést megvalósítunk. Földön- vízen és víz alatt- levegőben: nincs lehetetlen, csak a fantáziád szab határt.

Kedvezmények

“Early bird” kedvezmény

Ha az esküvő előtt legalább 6 hónappal szerződünk, 5% kedvezményt kaptok.

Előző évi “early bird” szerződés (esküvő előtt 10 hónappal) esetén 10% kedvezmény jár, az Örök Emlék csomaghoz 1 órás jegyes fotózást kaptok ajándékba és ajándék az útiköltség országon belül.

“Off season” kedvezmény

Tavaszi és őszi/téli (október 15-április 15 ) esküvőkre 7% kedvezményt kaptok a listaárakból.

“Tematikus esküvő” kedvezmény

Vintage, pin up, rockabilly, steampunk, viktoriánus, filmrajongó, lovas, motoros, stb., egyéb kreatív koncepciók köré épülő esküvőkre 12-15% kedvezményt kaptok (egyedi megbeszélés szerint).

“Jó hírnév” és “Ajándékutalvány” kedvezmény

Korábbi megrendelőink ajánlására érező ügyfelek részére, valamint azoknak, akik ajándékba kapják a fotózást, 5% kedvezményt adunk, az ajánló(ajándékozó) pedig egy 5%-os kedvezménykupont kap, mely bármely fotózásra felhasználható. MERT ADNI JÓ!

“CEWES Esküvő kiállítás és Black Friday” kedvezmény

A kiállításon részt vevő szórólap birtokosok részére a “Nagy napunk csomag” ára 12% kedvezménnyel 185.000 helyett 158.500 ft, az “Örök Emlék” csomag alap ára 235.000 ft helyett 185.000 ft a kiállításon, illetve november 24-ig történő megrendelés esetén.