Esküvői Fine Art album készítés

A fine art albumnál stílusosabb, elegánsabb, időtállóbb élményt a fotózás területén nehéz elképzelni. Egy esküvőn szinte “kötelező” kellék.

Választható méretben, papírral és tájolással, választható borítóval, felirattal készülnek az egyedi, csodás emlékekként.

Van,aki a 20×20-as, a retikülben hordozható méretet szeretné,  fő albumként azonban inkább elsősorban egy A4 méretű,vagy akár 30x30as méret (kb 10-40oldalban) javasolható, kisebb méretek pl szülői albumnak vagy egyéb célokra készíttethetőek. rendkívül nagy a méret választék is, igények szerint.

Az albumokat egyedileg készítjük. Az oldalakon grafikai elemek és díszítőelemek is lehetnek  akár, de minimalista letisztult formájú kivitelezést ajánlunk elsősorban. A különféle fotókönyvek vagy fine art albumok a képek minőségét kiemelik, új vizuális élményt adnak, és egy örök emléket.

A fotókönyv: általában fényképes borítással, vagy egyéb borítóval (vászon, műbőr, selyem, stb.) ellátott könyv, sokféle típusa van. Jellemzően vékonyabb lapokból áll, a digitálisan megszerkesztett lapokat, nyomdai technológiával kb. 150g-300g-os papírra nyomtatják rá, majd ezt szépen egybekötik.

A fine art album: magában hordozza a fotókönyvek előnyeit, azonban mind minőségében mind időtállóságában túlszárnyalja azt. Fotópapírra levilágított és kidolgozott fotók egy kb 1mm vastagság körüli kartonra kerülnek kasírozással, melyeket UV védelemmel is ellátnak és az ujjlenyomat sem igazán látszik meg rajta. Rendkívül sokféle, kiemelkedő minőségű borítást és mintázatot lehet hozzá választani, a modernt design-tól a hagyományosig, a vászontól, a selyemborításon át, a műbőrtől a valódi olasz bőrig. Hosszabb az élettartama és csodálatos látvány a minősége. A fine art album készítése bonyolultabb technológiát igényel, így drágább (kb. 30.000 Ft-100.000 Ft), de minőségibb terméket jelent.

Az albumba vagy fotókönyvbe a legszebb, válogatott képek kerülnek. Az árakban az igények szerinti grafikai kivitelezés és a nyomdai költségek szerepelnek.