Esküvői fotózás, jegyesfotózás

Kreatív esküvői fotózás belföldön és külföldön, ahol nincs lehetetlen, csak a fantáziád szab határt! Az esküvőd egy életre szóló szövetség kezdete, ezért előre köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal, hogy életed legfontosabb, legmeghatóbb pillanatában az esküvői fotósod lehetek, és elmesélhetem képekben a történeted! A fotós kiválasztása majdnem olyan, mint a szerelem maga. Néha nem is tudjuk pontosan megfogalmazni miért, de beleszeretünk a képek stílusába, és tudjuk: igen, Nekünk is ilyen fotók kellenek! Néha csak azt tudjuk, milyet nem akarunk, és utána nézegetük, nézegetünk ….. mígnem valaki igazán megragad! A képeken kívül persze a fotós személyisége is fontos, hiszen a kreatív csapatotok részeként a legmaradandóbb pillanataitok részese, így fontos a közös hullámhossz érzése. De mindenekelőtt, a legfontosabb: a profizmus, az, hogy tényleg rábízhatjátok magatok. A HarmonyArtFotóban nem fogtok csalódni!   A közeli érzelem-dús pillanatok, és a látványos, nagyívű képek készítése egyaránt otthonos terep számomra.  Fotós asszisztensekkel és másod-fotós kollégákkal együtt dolgozunk igény esetén. Bármit megteszünk egy jó képért, földön, vízen, homokban, levegőben, vízesés alatt, bárhol fotózunk, és bármit bevállalunk a jó képekért.  Klasszikusan elegáns, tiszta és élénk színvilágú, harmonikus képek jellemeznek, az elkapott őszinte és szép pillanatok, valamint a szép (de sosem mesterkélt) kompozíciók vegyesen szerepelnek az általunk készített sorozatban. 

Galériák

Kreatív páros esküvői fotók

A Nagy Nap pillanatai

Lagzi/esküvői buli fotók

Jegyesfotózások

Amiért magunk ajánljuk

 1. Az általam készített esküvői fotókon minden nő a lehető leggyönyörűbb, hiszen érzékeny, női szemmel a legnagyobb hangsúlyt kap az, hogy a  legelőnyösebb tulajdonságokat láttassam.
 2. Bármilyen stílus választható: mattabb, álomszerűbb, natúrabb,  vintage stb., – a megrendelő kérésére finomhangolva. Ugyanakkor az alap stílusunk a világos, színekkel teli, tiszta, magazin minőségű képi világ (‘bright and airy’), így ha instagram filterrel barnás színekkel nyakon öntött,  sötét hangulatú képeket keresel, akkor feltehetően nem találunk egymásra, mert szerintünk a klasszikus stílus az, ami mindig elegáns és időtálló marad.
 3. Az árképzésben rugalmasság, egyedi igényekhez igazítás.
 4. Az esküvői fotózás a párokat segítve, de semmit sem erőltetve, könnyedén, rugalmasan zajlik. Az esküvői fotózás  kellemes emlék, jó móka, azok számára is, akik addig nem szerettek kamera előtt állni.
 5. Szenvedélyből fotózom.  Számomra ti nem ügyfelek vagytok, hanem az EMBEREK, akiknek az egyéniségét, érzéseit mutatja meg a kamerám. Javaslom, igyunk meg egy üdítőt és beszélgessünk. Ha szimpatikusak vagyunk, akkor gondolkozzunk a szerződésen. Nem akarok minden fotózást elvállalni bármi áron, és te se akarj esküvői fotóst keresni úgy, ha nem érzed azt, hogy “igen”, “ő” legyen az.
 6. Laza, bevállalós, de nyugodt, mosolygós típus vagyok. Az, aki segít feltűzni a kibomlott hajad, aki rád mosolyog miközben az oltárnál ülsz mindenkinek háttal; aki előtt nyugodtan felveheted a harisnyád; aki szól, ha picit húzd ki magad; aki segít, hogy tényleg csodás legyél a képeiteken; aki vidám és humoros, így még a feszengőbb vőlegények is könnyen feloldódnak fotózás közben; aki már annyi esküvőt látott, hogy szívesen segít bármilyen ötletre/tanácsra van szükséged, vagy elakadsz bármiben, de akár a csilláron is lóg, vagy a földön hasal, ha onnan jobb lesz a kép.

Az esküvői fotózásokról

 • A jegyesfotózás egyrészt remek emlék rólatok, másrészt segít kissé feloldódni, megismerni a fotóssal egymást még az esküvő előtt, hogy az esküvői fotó a legtökéletesebb lehessen. Azon párok, akik voltak jegyesfotózáson, azok nem izgulnak a fotózástól többé, sőt, sörömmel várják az esküvő napján a fotózást, mint egy olyan eseményt, amely egy csak róluk szóló meghitt 1-2 óra, a nyüzsgés közepette.
 • Az esküvői fotózás során meghitt a menyasszony, illetve vőlegény készülődését fotózni. A készülődés szimbolikus jelentőségű,  erős és érzelmes képek születnek eközben, hiszen ez a pillanat egy finom  átmenet a korábbi életünkből a férj/feleség létbe, a szertartások és bulik  képeivel ellentétben, itt bensőséges, apró pillanatokban sűrűsödik minden izgalom, érzelem.
 • Az esküvői szertartások során megörökítjük az összes szép és fontos pillanatot, templomi esküvő esetén szükség szerint előzetesen egyeztetve a pappal/tiszteletessel. Szinte láthatatlan, illő, a szertartás menetét nem zavaró módon vagyok/vagyunk jelen.
 • A kreatív páros esküvői fotózás helyszínei az ifjú pár igényei szerint válaszhatóak. Az esküvői fotó helyszíne lehet romantikus rózsalugas, vagy dekandens kastély, kontrasztos gyárudvar, csak az ízlésed, a hagyományos vagy a modern iránti szereteted és fantáziád szabhat határt. Mindenképp megbeszéljük előtte az elképzeléseket, és a fotózás során is segítünk ötletekkel, elképzelésekkel. 
 • Az esküvői csomagokon kívül is, illetve kisebb csomag mellé is rendelhető jegyesfotózás, és külön napi kreatív páros fotózást is lehet külön kérni.

Hagyj időt az esküvői fotózásra!  Tudom, sok mindenre ügyelni kell, sok mindenért izgulsz, az idő pedig kevés. De ez a ti napotok, és a fotó örök emlék marad. Az esküvő előtti időszakban folyamatosan megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, előzetesen kimegyünk, megnézem akár a helyszínt, egyeztetjük a részleteket,  hogy pl. az elrendezés a fotózás szempontjából is ideális legyen. (Pl. ne rakjanak egy csúnya nagy hangfalat a háttérbe oda, ahol pl. a tortavágás lesz, stb.).

Esküvői fotózás csomagok

Az esküvői fotózási csomagok tájékoztató jellegűek, lehet akár két csomag közötti tartalmú fotózást is kérni. Egy nagyobb csomag nem csak az óraszámban és a kép számban jelent többet, hanem több ajándékot és extrát is tartalmaz, így ár-érték arányban kedvezőbb. Írj bátran, kérj árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt,  nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre, és főképp, tudunk egyeztetni, ha a csomagokon kívüli igényed van <3

 

“A Nagy napunk” csomag

 • 8 óra rendelkezésre állás
 • Szertartás(ok)
 • Kreatív páros esküvői fotózás (a szertartás napján, elérhető távolságban)
 • Vendégek érkezése a szertartásra, csoportképek, gratulációk, Portrék, pillanatképek
 • Készülődést fotózást tartalmazhat
 • Tárgyfotók, hangulatfotók, részletek (gyűrűk, csokor, dekor, stb.)
 • Vacsora/ lagzi fotózása a rendelkezésre állás megbeszélt idejéig

Szerződéssel grantált minumum 400 db, mind egyedileg utómunkázott, igényes kép, ezen belül 10 beauty retussal. Az átadás letöltési linken.

“Örök emlék” csomag

 • 12.5 óra rendelkezésre állás
 • Esküvői szertartás(ok)
 • Kreatív páros fotózás (aznapi. A külön napi kreatív fotózás külön kérhető)
 • Kreatív csoportképek,  portrék/pillanatképek a vendégekről, gratulációk
 • Menyasszony és vőlegény készülődése,  kikérő fotózása
 • Enteriőr és tárgyfotó, hangulatok, részletek (gyűrű, csokor, dekor, stb.)
 • Vacsora/lagzi fotózása maximum éjjel 01.00 óráig
 • kérhető “extrák”:  Másodfotós, Drónfelvételek, Fine Art album kérhető

Szerződésel garantált minimum 600 db, mind egyedileg utómunkázott kép ( eseménydús esküvők esetén általában ennél több kép születik, melyet átadunk), ezen belül választható 25 portré (közeli kép) magazin beauty retusálással. Az átadás vagy „digital only” verzióban, vagy , díszdobozos pendrive-on, illetve kérés esetén fine art albumban.

“Exkluzív, egyedi”

 • 16 óra rendelkezésre állás. Tartalmazza MINDAZT, amit az “Örök emlék”,  PLUSZ akár elemenként választható módon:
 • több helyszínes külön napi kreatív fotózás; melynek keretében trash the dress, nászéjszaka/boudoire fotózás is kérhető,
 • a jegyesfotózás  dupla időtartamú,
 • több retusált kép (akár egyedi megbeszélés szerint is) (magazin minőségű high end retus)
 • 5 perces zenés slideshow, választott 2 féle zenére
 • 1 db 30×30 cm exkluzív, min. 30 oldalas fine art album + 2 db min  20×20 cm  szülői album
 • Két fotós megy az esküvőre
 • Helyszínfelmérés, dekorossal/szervezővel egyeztetés,
 • Fotómontázsok, faliképek, nyomatok
 • Drónfelvételek

Garantált minumum 850 db kép,  egedileg utómunázottan, ebből 30 magazin beauty retussal. A képek átadása akár  díszdobozos elegáns pendrive-on + exkluzív designer fine art albumokban (szülői ajándék is benne foglaltatik).

Minden elképzelést megvalósítunk. Esküvői fotózás földön, vízen, víz alatt, levegőben: nincs lehetetlen, csak a fantáziád szab határt!

Képek átadása

Az esküvői fotóid méltó helye a Fine Art Album. A csodás látvány érdekében kb 26-30 oldalas, 25×25 cm-es vagy 20×30 cm-es-es vagy nagyobb méretű exkluzív, kivételesen igényes és elegáns grafikai elemekkel övezett, kreatív és stílusos albumot ajánlunk. Azon párok részére, akit én fotóztam, ingyenesek az albumzerkesztési munkáltok az esküvőtől számított 3 hónapon belül. Részletesen itt láthatod: Fotóköny, Fine-Art album készítés>>

Fine-Art album

Pendrive

Vászonképek

Kedvezmények

“Early bird” kedvezmény

ELŐZŐ ÉVI “early bird” szerződés (DECEMBER 20-ig) esetén 10% KEDVEZMÉNY jár, PLUSZ az Örök Emlék csomaghoz 1 órás JEGES FOTÓZÁST kaptok ajándékba és ajándék az ÚTIKÖLTSÉG Budapesttől 100 km-es körzeten belül.

“Tematikus esküvő” kedvezmény

Vintage, pin up, rockabilly, steampunk, viktoriánus, filmrajongó, lovas, motoros, stb., egyéb kreatív koncepciók köré épülő esküvőkre 12-15% kedvezményt kaptok (egyedi megbeszélés szerint).

“Jó hírnév” , „Partner” és „Ajándékutalvány” kedvezmény

Korábbi megrendelőink ajánlására érkező ügyfelek részére, valamint azoknak, akik ajándékba adják a fotózást, 5% kedvezményt adunk, minden „Partner Szolgáltató”-tól érkező ügyfélnek 8%-os kedvezménykupont jár. 

“CEWES Esküvő kiállítás (Happy Bridal Days), Sweet Wedding kiállítás és Börze (+ White Friday) kedvezmény

A személyes találkozás és benyomás mindig fontos! A megjelenteket mindenképp honoráljuk, a kiállításon részt vevő szórólap birtokosok részére egyedi különleges kedvezmények, melyek legalább 20%-ot jelentenek! Érdeklődj személyesen, csapj le a kupont tartalmazó szórólapra! 2020-ban az események hatására a személyes találkozás helyett sajnos az online térbe helyeződtek a kiállítások és promóciók..De ne csüggedj, ezen napokon a kedvezmény így is él!