Képszerkesztés, Retusálás

Szoftveres képszerkesztés, képátalakítás, utómunka (színhelyesség, világításkorrekció, kompozíció, vágás, stb),nyomdai előkészítés, digitális retusálás (alap- vagy beauty retus), effektek, montázsok készítése, portfólió készítése, előkészítés  internetes felhasználásra,  tartalom- illesztés, illusztrálás.

Képjavítási módszerek hozott képek esetén.

Nyers képeket nem adunk át a megrendelőknek. A fotózás összetett vizuális művészeti feladat, mely a fejben kezdődik (a fotós kreatív elképzeléseivel), az exponálás a folyamat közepén helyezkedik el, és a képfeldolgozás során pedig a fényképből Alkotás válik. A retusálást mindenképp a természetesség jegyében végezzük, csomagjainkban az egyes csomagokhoz tartozó számú kép alapretusa hozzátartozik; a beauty retus  (magazincímlap minőségű komoly, valóságtól távolabbi minőségű változtatás a modell bőrén,alakján, haján, stb,) egyéni árajánlat szerint.

A retuson kívüli további grafikai megjelenítések EGYEDI megbeszélés tárgyát képezik az igényektől függően. A hozzávetőleges kalkulációt segítendő : a nálunk magánszemélyek által megrendelt modellfotózásokhoz a háttércsere és egyszerűbb feliratok – mint a pin up fotók esetén- : 1500 ft, a komolyabb grafika – mint pl a viktoriánus fotókon – ahol a napszakot is megváltoztatjuk akár illetve egyéb képelemeket helyezünk a képre (pl holló, bármi stb:)) az 3500-5500 ft per kép 🙂