Különleges fotózást, kreatív fotóst keresel?

Különleges, kreatív fotósra vágysz? Jó helyen jársz.  Esküvői fotózás, portré és modellfotózás, kismamafotózás és babafotózás, konceptuális fantasy art fotózás terén női szemmel, művészi elhivatottsággal, és a pillanatok varázsa iránti örök szenvedéllyel állok rendelkezésre, örökítem meg a fontos emberi pillanatok képeit.  Rendezvényfotózás, étel és tárgyfotózás, valamint üzleti és enteriőrfotózás terén is állunk rendelkezésre. Cégeknek, a reklám- és divatiparnak teljes körű megvalósítással szolgálunk a  kreatív koncepciótól a speciális grafikus-fotómanipulációs megvalósításokig, legyen az modellfotó, termékfotó, reklámfotó, üzleti arculati fotó akár.

Tudni kell látni, és észrevenni. De tudni kell elképzelni, és megvalósítani is. A fotózás művészete: a valóságot rajtakapni és fényekből álmokat festeni. Nem csupán az adott pillanatokat kell  jó érzékkel elkapni, de sok esetben szükséges megkreálni, előre eltervezni és megvalósítani egy művészi koncepció alapján egy csodás képet. Kreatív képeket készítünk, csak a fantázia szabhat határt. Műteremben, kitelepíthető stúdióval bármely helyszínen, illetve a szabadtéri és helyszín fotózásokon, a fotózás bármely területén számíthatsz ránk!

Munkájára igényes, megbízható, nagy munkabírású és elhivatott fotósként alapos szakmai felkészültséggel; professzionális, kimagasló technikai háttérrel; kifogástalan stílusérzékkel és kreatív látásmóddal, rugalmas és barátságos személyiséggel, vidám és szimpatikus egyéniséggel, szakmai alázat mellett megfelelő irányítói képességekkel, és legfőképp: szívvel-lélekkel állok rendelkezésre,  így bármilyen fotózás gördülékenyen valósulhat meg. A fotós és a fotó alanya közötti szimpátia alapvető fontosságú, hiszen így lehet megörökíteni az igazi, valós éned, ami Te vagy. Ezért kérlek, olvasd el a bemutatkozást és nézd meg a képeket a galériákban, és ha tetszik, amit látsz, akkor keress bizalommal.

„Egy kép  az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal. Ha úgy tetszik: a folyamatos jelen.” Mindegyik fénykép egy történet. 

Galéria