Tárgyfotó, termékfotó, ételfotó

Webáruházához, reklámozott termékeihez, magazin hirdetésekhez, reklámfotókhoz, kampányokhoz elengedhetetlen a jó tárgyfotó. Nem egyszerű a termékeket a legjobb, legvonzóbb formájukban bemutatni, úgy, hogy ellenállhatatlan vágyat keltsen a megvásárlására. Tömeges termékek, webáruházak részére háttértől jól izolált, szépen megvilágított termékfotók készítését; exkluzívabb termékek esetén egyedi világítástechnikával, kompozícióval, koncepcióba illesztett termékfotók/tárgyfotók (imázsfotók) készítését vállaljuk, hogy kitűnjön terméke a tömegből, egyedi minőséget mutasson.

Ételfotó megrendelőinknek komplex csomagot állítunk össze, melyben az éttermébe, helyszínre stúdiófelszerelést szállítunk ki, és az elkészített ételeket a séfekkel szoros együttműködésben fotózzuk. Az ételfotók között általános látószögű, és speciálisabb makrofotográfiákat vegyesen szerepeltetünk, az ételek fotózása szüneteiben pedig lifestyle és arculati fotókat készítünk étterméről, konyhájáról.

Az ételfotózás nagy kihívást jelentő feladat. Ínycsiklandó, gusztusos, figyelemfelkeltő kompozíciókban akár stúdióban, akár helyszínen, a természetes világítást és a vakus világítást összehangolva professzionális ételfotó sorozatot készítünk. Az ételek megfelelő megvilágítása komplex feladat. Például egy leves zavarossága megelőzéséhez, gyönyörű áttetsző színéhez, az összetevők megfelelő elrendezéséhez speciális ismeretek szükségesek. Ugyanígy a főételek és desszertek esetén: az üde és tökéletes látvány a stúdió fotózás során gyakran food-stylist és összetett fényformáló rendszerek alkalmazását igényli (többnyire 5-6 lámpás irányított fények alkalmazását). Az üvegen megjelenő pára, a gőzölgés, a különféle effektek használata kiemeli a fotó szépségét. Reklámfotókhoz, kampányfotókhoz professzionális food-stylist bevonása javasolt. A jó gasztrofotó ellenállhatatlan vágyat ébreszt arra, hogy beleharapjunk az ételbe, zamatosságot, frissességet tükröz. A tálalás és terítés a megrendelő elképzelései szerint történik, a kompozíció tekintetében a fotós és megrendelő szoros együttműködése adja a végeredményt, mely sok apró trükkön múlik.

Ételfotózási csomag

A helyszínen, kihelyezett stúdióvilágítással: 44.500 forint, 7 féle ételig, minden ételről kb. 3 fotó készül,  egy áttekintő nagy mélységélességű kép dekorációs elemmel, egy közeli részletfotó, és egy nagyon kis mélységélességű makro fotó (25 kép).

Egyéb elképzelések esetén kérje pontos árajánlatunkat.

Tárgyfotózási, termékfotózási csomag

-kis stúdió csomag: 1 tárgyról 3 darab kompozíciós termékfotó, 6 darab áttetsző (fehér) hátterű “katalógus” termékfotó (áttekintő +részlet). 10 kép. 17.000 Ft.

-kis helyszíni csomag (kihelyezett stúdióvilágítással): 1 tárgyról 3-5 darab kompozíciós termékfotó, 5-7 darab áttetsző (fehér) hátterű “katalógus” termékfotó (áttekintő +részlet). 10 kép.: 24.000 Ft.

-közepes csomag helyszínen (kihelyezett stúdióvilágítással):  minden tárgyról 1-3 áttekintő fotó készül különböző szögből (nagy mélységélességű kép), továbbá 2-3 közeli részletfotó , és 3 kompozíciós kép /modern csendélet, “still”/. (50 képig). 66.500 forint. Ideális nagy méretű, avagy helyszínhez kötött és stúdióba nehezen szállítható tárgyak esetén.

– közepes csomag stúdióban:  60.500 forint