Konceptuális vintage, fantasy, art fotóművészet

Amikor a fotó nem csak szimplán bemutat egy bizonyos kort, hanem vizuálisan arra utalva egy fantáziadús kreatív világot alkot meg (gyakran akár ikonikusan vagy klisék beépítésével), azt történelmileg ihletett konceptuális fantasy fotóművészetnek nevezzük. A fantasy fotózáshoz a fotós részéről speciális képesség szükséges, az hogy kitaláljon és megteremtsen egy olyan vizuális világot, melyben a modellt, ötlet, és helyet  valami teljesen más, a hétköznapoktól eltérő, egy kicsit szürreális, és nem megszokott vizuális környezetbe helyezi. A fények és a színek specifikus kezelésével, és speciális utómunkatechnika segítségével érhető el gyönyörű fantasy hatás, különleges hangulat és a történet. A fotózások során nagyrészt a valóságot használjuk, valós helyeket, jelmezeket, kellékeket, speciális sminket és hajat, melyet aztán a Photoshop segítségével kissé átvarázsolunk. Mi nem “ellőjük” a képket, hanem megalkotjuk azokat!

Ajánlat

  •  szabadtéri, általad választott stílusú ( pin-up, fantasy, vintage, gótikus, viktoriánus, steampunk fotó, stb..) 2 órás fotózás
  • műtermi 2 órás fotózás
  • helyszínre vitt stúdiótechnikával megvalósított fotózás
  • kb 40-50 kép készül, melyből 10 retusált fotót kapsz

Sminkes, Fodrász külön igényelhető, kb 6000 forintos ártól kezdődően/frizura, egyeztetés szerint.

Egyedi, különleges ruházati elképzeléseid esetén sytlist közreműködését kérheted (kb. 15.000 forinttól, ruhák száma, közreműködés ideje szerint egyedileg), illetve egyedileg készített-varrott ruha is igényelhető az anyagköltség, plusz a designer munkadíja (kb 12000 forinttól a ruha bonyolultsága és elkészítési ideje szerint egyedileg meghatározott ár) fejében, illetve kölcsönzés esetén pedig méltányos kölcsönzési díjért. Kelléktárunkban aktuálisan rendelkezésre álló ruhákat külön díj nélkül rendelkezésre tudjuk bocsátani. Komolyabb stílinggal és helyszíneken előkészített fotózások pontos árát tehát az elképzelés alapján egyeztetjük.

Egyedi helyszín esetén a helyszín bérlés díjával is szükséges számolni.

Aktuális akciós ajánlatainkról,vagy csomagajánlattól eltérő elképzeléseid esetén kérlek tájékozódj telefonon, email-en, vagy a kapcsolat menüpontban.