Fotókönyv, Fine Art album készítés

A fine art albumnál stílusosabb, elegánsabb, időtállóbb élményt a fotózás területén nehéz elképzelni. Egy esküvőn szinte “kötelező” kellék.

Választható méretben, papírral és tájolással, választható borítóval, felirattal készülnek az albumok egyedi, csodás emlékekként.

Van, aki a 20×20-as, a retikülben hordozható méretet szeretné,  fő fotóalbumként azonban inkább elsősorban egy A4 méretű,vagy akár 30x30as méret (kb 20-40oldalban) javasolható, kisebb méretek pl szülői albumnak vagy egyéb célokra készíttethetőek. rendkívül nagy a méret választék is, igények szerint.
A fotókönyveket egyedi szerkesztéssel készítjük. Az oldalakon grafikai elemek és díszítőelemek is lehetnek  akár, de  letisztult formájú kivitelezés is lehetséges. A különféle fotókönyvek vagy fine art albumok a képek minőségét kiemelik, új vizuális élményt adnak, és egy örök emléket.

A fotókönyv: általában fényképes borítással, vagy egyéb borítóval (vászon, műbőr, selyem, stb.) ellátott könyv, sokféle típusa van. Jellemzően vékonyabb lapokból áll, a digitálisan megszerkesztett lapokat nyomdai technológiával kb. 150g-300g-os papírra nyomtatják rá, majd ezt egybekötik.
A fine art album: magában hordozza a fotókönyvek előnyeit, azonban mind minőségében mind időtállóságában túlszárnyalja azt. A fotópapírra levilágított (fotó előhívási, laborálási vegyszeres eljárással, tehát nem nyomdai technikával) kidolgozott fotók egy kb 1mm vastagság körüli kartonra kerülnek kasírozással, melyeket UV védelemmel és ujjlenyomat védelemmel is ellátnak. Az oldalak síkban nyílnak, és egyedi kötészeti eljárással készül a design borítás. Rendkívül sokféle, kiemelkedő minőségű borítást és mintázatot lehet hozzá választani, a modernt design-tól a hagyományosig, a vászontól, a selyemborításon át, a műbőrtől a valódi olasz bőrig. Hosszabb az élettartama, és csodálatos a minősége. A fine art album készítése bonyolultabb technológiát igényel, így drágább (kb. 30.000 Ft-100.000 Ft), de minőségibb terméket jelent. Háromféle minőségben és árkategóriában kínálunk albumokat, hazai, és Európa-szere kiemelkedő hírű külföldi gyártó termékeit egyaránt. Az albumba a legszebb, válogatott képek kerülnek. Az árakban az igények szerinti grafikai kivitelezés és a nyomdai költségek szerepelnek.