Enteriőr fotózás

Panzióknak, hoteleknek,vendéglátó-egységeknek, cégeknek az üzletük bemutatásához, ingatlantulajdonos magánszemélyeknek az ingatlan sikeres eladásához gyakran nélkülözhetetlen egy jó ingatlanfotó, enteriőrfotó. A belső terek fényképezése összetett feladat, a fotó minősége – professzionális segítség nélkül – nagyban függ a világítás jellegétől, terek nagyságától. Professzionális vaku-rendszerrel a helyszín bevilágítását komplexebb módon lehet megoldani. A helyszín hangulatának, jellegének kiemelése, vonzó , érdekes perspektívák alkalmazása, előnyös képkivágások alkalmazása, a hdr technika ésszerű alkalmazása, mind fontos a kívánt végeredemény érdekében.

Az árajánlatért keressen bátran! Mindez attól is függ, hány helység van, kívül-belül szeretnének-e fotózást, illetve, hogy mik a pontos elképzeléseik a belső terek fotózásáról. Jellemzően panorámaképek, minél szélesebb látószögű – az emberi szem által láthatónál szélesebb tartományban – készült enteriőr fotók, és hangulatos, kis mélységélességű részletfotók (melyen egyes tárgyak és dekorációs elemek szépségei és hangulatai külön is kiemelést nyernek) szerepelnek egy csomagban, mind a térérzet, mind a hangulat teljes körű érzékeltetése érdekében.

A belső terek esetén a természetes fényeknél sötétebb fényviszonyok okán jellemzően állványról kell képeket készeni, hosszú záridővel, illetve többnyire HDR – azaz high dynamic range – technikával. Továbbá fontos az enteriőrök esetén a nagylátószögű képek esetén a perspektívakorrekció. A panorámaképek általában 5-7 képből állnak össze, speciális panorámakészítő szoftver segítségével. Ezen kívül stúdióvakut is a helyszínre vihetünk, mellyel a fényviszonyok kiegyenlítését valósítjuk meg.

Egy átlagos csomagban, magánszemélyek (elegáns családi házak), és kisebb kereskedelmi egységek esetén, 5 db kültéri kép szerepel, 2-3 db panorámakép beltérről (a kiválasztott helységekről), minden helységről 1 hdr technológiás kép (6 helységig), 1-2 ultranagy látószögű (halszemobjektívvel készült) kép és ezenkívül további kb 30-35 kép, melyek speciális technika nélkül készült professzionális fotók, illetve részletfotók vegyesen. A képek szükség esetén retusálásra is kerülnek, pl a fényes felületeken az előnytelen becsillanások korrekciója, stb.

A csomag ára 47.500 forint (+ áfa). Akciós ajánlat: legalább 3 csomag egyidejű rendelése esetén 8%-os csomagkedvezményt adunk és kiszállási díjat sem számolunk fel. A csomagot igénybe vevő cégek 10%-os kedvezménykupont kapnak későbbi bármely fotózásra (magáncélú, termékkatalógus, vagy üzleti arculat fotók elkészítésére).