Babafotó, pocakfotó, gyerek- és családi fotó

Egy kisbaba születése a legszebb pillanat, a gyermek életünk értelme. A leglátványosabb a pocak a harmadik trimeszter idején, a szülés előtti három hétig. A nők ilyenkor a leggyönyörűbbek, és a legnőiesebb nők. Ne aggódj a vonalaidért: hisz egy csoda történik veled. Örökíttesd meg, és légy büszke rá! A kismamafotó nem csak divatos, de valóban megható emlék. Kérhető műteremben, romantikus enteriőrben, vagy szabadtéren, virágos bájos környezetben.

Nincs gyönyörűbb egy alvó újszülöttnél. A baba megszületése után általában főképp otthonotokban készítünk babafotót, hiszen a baba kényelme a legfontosabb. De ha szeretnétek, eljöhettek műterembe is babafotózásra. Attól függően, hogy mit tartasz a babádnak a legkényelmesebbnek. A műteremben több a babafotózáshoz a kellék, de házhoz is tudok vinni néhány kelléket és  anyagot, kendőcskét, ruhácskát, így a lakásotokban is szép babafotók tudnak készülni, kellemes pár óra keretében elkapjuk a legjobb pillanatokat. A babafotózás során az az elsődleges, hogy a baba jól érezze magát, így hozzá igazodunk: alvás, pelenkázás,nyűgösség sem probléma, megvárjuk míg minden tökéletes lesz. Amennyiben az igény szerinti etetés és altatás híve vagy, vagy nem alakult ki még egy rendszeresség, talán megfelelőbb, ha otthonodba megyek, és a kicsihez igazodunk. Ha jól megy a kisbabádnak a rendszeres időbeosztás, akkor könnyebben tudunk műtermi babafotózáshoz is időpontot egyeztetni.  Mindent megér az a kép, és az az érzés, mikor egy édesen szuszmákoló, boldog, kiegyensúlyozott babát csodálhatunk, igazi kis angyalként!

Az újszülött fotózást 10 napos korig javaslom, akkor nem igazán érdekli őket a kamera, csendben fotózgatjuk, míg alszik szépen, óvatosan átöltöztetgetjük, elhelyezzük, gyönyörködünk benne. Később sokkal nehezebb nyugodtan alvós képeket készíteni, hiszen már kezd kibontakozni a kis akarata és kíváncsisága. Persze ez sem gond, ekkor megnevettetjük, ilyenkor csillogó kis szemekkel szép babafotó portrékat tudunk készíteni. Ilyenkor már sokkal több a kukucskálós-mocorgós kép, mint pár napos korában. Amikor felül a baba, az újabb élmény, és fotózási szempontból is egy újabb korszak, hisz ekkor már lehetséges mindenféle tündéri,  ülős, játszós, huncut képet készíteni, ezért javaslom, hogy ekkor már inkább műtermi babafotók készüljenek, több kellékkel, több háttérrel. Szolgáltatásaink közt szerepel a szülinapi fotózás is, kicsi tortával, amit cuki módon szétkenhet magán a babád, így igazi maszatos kis kópé babafotóitok lesznek.

Totyogós korban már tehetünk egy közös gyerekfotó sétát is, bárhol ahol jól érezzük magunkat a kicsikkel, s ez látszani is fog rajtuk a képeken. Sokan szeretik manapság a lifestyle stílusú családi képeket és gyerekfotókat, egy fotóséta alkalmával tündéri mosolyokat és tekinteteket lehet megörökíteni, a pillanatok varázsát elkapva. A kölyökfotózáson hagyjuk őket játszani, kibontakozni, az sem baj, ha egy kicsit rosszalkodnak, sőt, így igazi életképek születhetnek. Jöhettek a műterembe, ez mindig izgalmas felfedezés a gyerkőcöknek (itt a torta is szétkenhető:)), de elmehetünk a szabadba is, mindenképp örök családi emlék születik.

AKCIÓ a közepes sorozatokra!!! – kevesebb pénzért több kép 🙂

  • Műtermi 2 órás fotózás 43.500 forint, 60-80 kép készül, és ajándékként az akció keretében 15 retusált fotót kapsz
  • Szabadtéri 1,5 órás fotózás 35.500 forint, 50-70 kép készül, és ajándékként az akció keretében 15 retusált fotót kapsz
  • Otthonodban történő 2-3 órás fotózás 39.500 forint, 50-70 kép készül, és ajándékként az akció keretében 15 retusált fotót kapsz